Erinevus lehekülje "AA12 IT õigus" redaktsioonide vahel

Allikas: Teadmusbaas
(Tunnid)
(Tunnid: 1- 2)
1. rida: 1. rida:
 
=Tunnid=
 
=Tunnid=
 
==Tunnid: 1- 2==
 
==Tunnid: 1- 2==
 +
#Eesmärk: Anda põhiteadmised IT valdkonna õiguskaitsest ja seadustest.
 +
#Õppesisu
 +
    '''SISSEJUHATUS. IT valdkonna õigusaktid. Riigi teataja. Avaliku teabe seadus. Kontrolli- ja järelvalveasutused.'''
 +
    ISIKUANDMETE KAITSE. Delikaatsed isikuandmed. Privaatsus. Isikuandmete kaitse seadus.
 +
    ANDMEKOGUD. Andmekogude moodustamine ja registreerimine. Andmekogude seadus. ISKE.
 +
    DIGITAALALLKIRI. Elektrooniline identiteet. Digitaalallkirja seadus.
 +
    AUTORIÕIGUSED. Varalised õigused. Õiguste kaitse. Autoriõiguse seadus.
 +
    IT KURITEGEVUS. Tarkvarapiraatlus. Karistused.
 +
    IT LEPINGUD. IT-lepingute koostamise põhimõtted. Sanktsioonid lepingutes. Lepingute rakendamine. IT töölepingud. Vastutus. Konkurentsikeeld.
 +
    KUTSE-EETIKA. Eetikakoodeks. Head tavad.
 +
 +
#Õpitulemused
 +
 
==Tunnid: 3- 4==
 
==Tunnid: 3- 4==
 
==Tunnid: 5- 6==
 
==Tunnid: 5- 6==

Redaktsioon: 9. mai 2015, kell 08:45

Tunnid

Tunnid: 1- 2

  1. Eesmärk: Anda põhiteadmised IT valdkonna õiguskaitsest ja seadustest.
  2. Õppesisu
   SISSEJUHATUS. IT valdkonna õigusaktid. Riigi teataja. Avaliku teabe seadus. Kontrolli- ja järelvalveasutused.
   ISIKUANDMETE KAITSE. Delikaatsed isikuandmed. Privaatsus. Isikuandmete kaitse seadus.
   ANDMEKOGUD. Andmekogude moodustamine ja registreerimine. Andmekogude seadus. ISKE.
   DIGITAALALLKIRI. Elektrooniline identiteet. Digitaalallkirja seadus.
   AUTORIÕIGUSED. Varalised õigused. Õiguste kaitse. Autoriõiguse seadus.
   IT KURITEGEVUS. Tarkvarapiraatlus. Karistused.
   IT LEPINGUD. IT-lepingute koostamise põhimõtted. Sanktsioonid lepingutes. Lepingute rakendamine. IT töölepingud. Vastutus. Konkurentsikeeld.
   KUTSE-EETIKA. Eetikakoodeks. Head tavad.
  1. Õpitulemused

Tunnid: 3- 4

Tunnid: 5- 6

Tunnid: 7- 8

Tunnid: 9-10

Tunnid:11-12

Tunnid:13-14

Tunnid:15-16

Tunnid:17-18

Tunnid:19-20

Tunnid:21-22

Tunnid:23-24

Tunnid:25-26

Tunnid:27-28

Tunnid:29-30

Tunnid:31-32

Tunnid:33-34

Tunnid:35-36

Tunnid:37-38

Tunnid:39-40